Menü Bezárás

Csiszár Andris

Az 5 éves Andris a terhesség 38. hetére oxigénhiányosan született, nem is sírt fel. A 6 hetes koponya UH vizsgálaton bal oldali agykamra tágulatot találtak. Későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy születése körül enyhe agyvérzést szenvedett el, ami jobb oldali spasztikus bénulást okozott. Ez egy akaratlanul megjelenő izommerevség, görcs, mely miatt a mozgás nem harmonikus, az érintett végtag ügyetlen.

Az agyvérzés szerencsére a kisfiú értelmét nem érintette. Megy, szaladni is tud, de a jobb keze és jobb lába gyenge, ezért nem bírja sokáig. Próbálja kímélni a jobb lábát, és ezért a bal lábára nehezedik sokszor, ami miatt a bal oldali izületek, csípő nagyon terhelt, és már 1 cm különbség van a két lába között. Andrist 3 hónapos kora óta hordják fejlesztésekre (Dévény torna, TSMT torna, úszás. Volt többször a Borsóházban is, ami látható javulást hozott.

Tavaly kijutottak Kladnoba műtétre, ami nagyon jól sikerült, szépen kilazult a jobb keze és lába is. Hogy ne vesszen el az eredmény, továbbra is szükségesek rendszeres időközönként a fejlesztő kezelések. Ezeknek az egy hetes ára 100.000 illetve 200.000 Ft.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek Andrisnak, Ő a maga részéről mindent megtesz a gyógyulásáért. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, felajánlását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatba a 108/2022-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 108-at, köszönjük!)

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.