Menü Bezárás

Szívtől Szívig – Karácsonyi csomagok

Szívtől Szívig - karácsonyi gyűjtés 2021

Frissítés: Köszönjük! A karácsonyi gyűjtést lezártuk, 3 turnusban, összesen 46 családnak tudtunk segítségére lenni!

18 éve működő szervezetünk néhány éve a szeretet ünnepére élelmiszercsomagot is szokott szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk.

Az egyes csomagokba gyerekek számától függően tartós élelmiszereket teszünk:
Liszt, cukor, rizs, só, delikát, tészta, konzerv, kekszek, müzliszeletek, sütéshez apróságok, szaloncukor. Emellett használható ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel, pár ezer forintos étkezési utalvánnyal, vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) igyekszünk hozzájárulni az ünnep meghitté tételébe.

Idén kétféle csomagot tervezünk kisebb és nagyobb családoknak. A kisebb csomag értéke kb. 15 ezer forint, a nagyobb kb. 25 ezer forint.

Karácsonyi csomag Kicsi 15000 Ft értékben

Karácsonyi csomag Nagy 25000 Ft értékben

 Köszönjük, ha lehetőségük szerint hozzájárulnak egy-egy ilyen csomag összeállításához, segítő kezet nyújtanak azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá.

Csomagjainkat közvetlenül a választott képre kattintva meg tudja vásárolni. A csomag értékéről adóigazolást állítunk ki, melyet emailben azonnal, igény szerint pedig postai úton is megküldünk.

Amennyiben kerete nem engedi egy egész csomag megvásárlását, de szívesen hozzájárulna egy kisebb összeggel, kérjük itt indítson adományozást.

A felajánlásokat  bankszámlánkra is fogadjuk, számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

Köszönünk minden segítséget a támogatottak nevében:

 

Mándy Hajnalka

Kuratórium elnöke