Menü Bezárás

L. Mónika

L. Mónika 3 gyermeknek adott életet. Ahogy cseperedtek a fiúk, súlyos betegségre derült fény. Két idősebb gyermeke végtag-öv izomsorvadásban szenved. Ha lett volna korábban ennek jele, magzati korban végezhettek volna vizsgálatot, de csak később jelentkeztek a tünetek. Ahogy jöttek a nehézségek, még egyedül is maradt a fiúkkal.

A Pécsi Gyermekneurológiára járnak fél évente kontrollra, a minden napokban gyógytornával és táplálék-kiegészítőkkel igyekszik fenntartani állapotukat. A fiúk egyre nagyobbak, és egyre több segítségre szorulnak – az idősebb már szinte teljes segítségére szorul, emelgetni kell őt.

Anyukának
a gyerekek ápolása mellett nincs lehetősége teljes munkaidős állást vállalni. Sokszor egy megfázás, vagy a vizsgálatokra járás költsége is nagy terhet jelent nekik, nem beszélve a téli tüzelőről. De a legnagyobb félelme, hogy igazából nincs gyógymód erre a betegségre, és végig kell néznie, ahogy napról napra, évről évre legyengülnek gyermekei, az ő energiája pedig véges.

Mónika családjának jelenleg havi támogatást nyújtunk, de tudjuk, hogy ez csak tűzoltás.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ennek a családnak. Minden nap egy új kihívás, és ezt borzasztó nehéz egyedül végig csinálni. Mi, akik egészségesek vagyunk, néha hajlamosak vagyunk természetesnek venni ezt. De ez az Anyuka aztán tényleg tudja, hogy az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, felajánlását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatba a 105/2021-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 105-öt, köszönjük!)

 

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.