Menü Bezárás

Tábitha Gyermekhospice Ház

Engedje meg, hogy a Tábitha Gyermekhospice Ház működtetéséhez segítségüket kérjük.

A Tábitha Ház Magyarország egyetlen speciális gyermekekkel foglalkozó gyermekhospice háza. Küldetésük, hogy az életet veszélyeztető vagy életet rövidítő betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak nyújtsanak térítésmentes támogatást méltó és szeretetteljes környezetben.

A Tábitha gyermekeknek 21 éves korukig nyújtanak szakszerű orvosi ellátást és ápolást. A Tábitha ház a nyugalom szigete a családok számára, ahol békében, egymásra figyelve tölthetik el idejüket. Segítenek az ápolásban és gondozásban, és ha végső búcsúra kerül sor, akkor a megnyugvásban, búcsúzásban és a gyász feldolgozásában.

A házban minden szolgáltatás térítésmentes a gyógyíthatatlan beteg gyermekek és családtagjaik számára, így a gyermekhospice ház működése és fejlődése nagyrészt a támogatóknak, vagyis a Tábitha Varázslóknak köszönhető.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ezúttal egy olyan intézmény működtetésében, ahova szívből kívánjuk, hogy minél kevesebb gyermek és hozzátartozó kerüljön. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel vagy azonnali utalással is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, felajánlását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatba a 106/2022-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 106-ot, köszönjük!)

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.