Barion Pixel
Menü Bezárás

Somogyvári-H. Alex 2,5 éves, rövid-bél szindrómával született. Születése óta sokat volt kórházban, sárgaság és krónikus májelégtelenség alakult ki nála. 

A betegség súlyossá válásának megelőzésére Hamburgban májtranszplantáción esett át, ami után 30 napig altatásban tartották. Várhatóan még hetekig a Hamburgi Transzplantációs Centrumban kell tartózkodniuk kezelések és megfigyelés céljából, azonban mára a család kerete teljesen kimerült. Sok lemondással teli időszakon mentek keresztül, de most már minden nappal közelebb vannak a célhoz, a gyógyuláshoz.

Alexnek és családjának jelenleg havi támogatásra van szüksége, hogy a külföldön tartózkodást és kezeléseket finanszírozni tudják. Jelenleg havi 50 ezer forintot tudunk nekik biztosítani, de szeretnénk ezt havi 100 ezerre emelni a következő 6 hónapra.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ennek a kisfiúnak, hogy ha már ennyi mindenen túljutott, ráléphessen a teljes gyógyulás ösvényére. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, felajánlását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatba a 102/2021-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 102-őt, köszönjük!)

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.