Barion Pixel
Menü Bezárás

Tábitha Gyermekhospice Ház – Egyszeri támogatás

1000 Ft20000 Ft

Engedje meg, hogy a Tábitha Gyermekhospice Ház működtetéséhez segítségüket kérjük.
A Tábitha Ház Magyarország egyetlen speciális gyermekekkel foglalkozó gyermekhospice háza. Küldetésük, hogy az életet veszélyeztető vagy életet rövidítő betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak nyújtsanak térítésmentes támogatást méltó és szeretetteljes környezetben.

Kategória:

A Tábitha gyermekeknek 21 éves korukig nyújtanak szakszerű orvosi ellátást és ápolást. A Tábitha ház a nyugalom szigete a családok számára, ahol békében, egymásra figyelve tölthetik el idejüket. Segítenek az ápolásban és gondozásban, és ha végső búcsúra kerül sor, akkor a megnyugvásban, búcsúzásban és a gyász feldolgozásában.

A házban minden szolgáltatás térítésmentes a gyógyíthatatlan beteg gyermekek és családtagjaik számára, így a gyermekhospice ház működése és fejlődése nagyrészt a támogatóknak, vagyis a Tábitha Varázslóknak köszönhető.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ezúttal egy olyan intézmény működtetésében, ahova szívből kívánjuk, hogy minél kevesebb gyermek és hozzátartozó kerüljön. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Támogatás összege

1 000 Ft, 5 000Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft