Barion Pixel
Menü Bezárás

20 éve működő szervezetünk továbbra is családokat karol fel, illetve egészségügyi intézmények műszerkérelméhez igyekszik hozzájárulni. Örömmel tölt el minket, mikor látjuk néhány családnál, hogy sikerül a hirtelen jött nehézségekből kilábalni, viszont mindig vannak újabb események, betegségek, néha tragédiák, amik másokat sodornak megoldhatatlannak tűnő helyzetekbe. Elég egy elhúzódó betegség, ami miatt egy felnőtt keresete kiesik a családi bevételből – hogy csak egy példát említsünk. Év elején legtöbbször az okoz gondot, hogy a tüzifát meg tudják vásárolni, sakkoznak a családok, hogy melyik helyiségeket fűtsék be. A hideg miatt gyakran betegszenek meg a gyerekek, és máris ott a sok gyógyszer, amit ki kell váltani.

Ez alkalommal nem műtéti hozzájárulást szeretnénk kérni Önöktől, hanem családoknak meleget az otthonukba! Hetente több levelet kapunk, akik tüzifa, vagy tartós élelmiszer hozzájárulást kérnek. Tartósan beteg gyermeket nevelő családok is vannak köztük, akiknél különösen fontos lenne a meleg otthon biztosítása.

Általánosságban 20 és 30 ezer forint között tudják a családok megvenni a tüzifa köbméterét. Attól függ, hogy sima fa vagy erdei köbmétert tudnak venni, és milyen fából.

1 köbméter fa így nagy általánosságban 3-4 hétre lehet elég, ha nagyon takarékoskodnak. 25 ezer forintos tüzifa csomagunk megvásárlásával ennyi időre tudnak hozzájárulni az otthonok melegéhez.

Jelenleg 21 köbméter tüzifa megvásárlása a cél!

Eddig felajánlott támogatás:

8 köbméter

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.

Néhány család akik legutóbb fordultak hozzánk:

– L. Mónika 3 gyermekét neveli egy Somogy megyei faluban, két gyermeke izomsorvadásban szenved. Tüzifára, tartós élelmiszerre, ruhára lenne szükségük.

– K. Emese Somogy Nógrád megyében él, 2 gyermeket nevel. Sajnos még a nyáron megsérült, így nem tud akármilyen munkát vállalni. Élelmiszert, és tüzelőt kért a gyermekeknek.

– R. Tamásék három gyermeket nevelnek, sajnos mindegyiküknél fennáll szemészeti vagy ortopédiai probléma. Szerényen 2 köbméter tüzifához kértek segítséget, amivel áprilisig szeretnék kihúzni. Ehhez igencsak takarékoskodni kell…

Sorolhatnánk még hosszan, de nem szeretnénk az idejüket rabolni.

Kérjük Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, nyújtsanak segítő kezet, adjanak meleget ezekbe az otthonokba! A kérések egyre csak gyűlnek.