Barion Pixel
Menü Bezárás

Sajnos nagyon sok családban előfordul, hogy a szűkös bevételekből a hónap végén már nem futja a gyógyszerek kiváltására, tüzelőre, élelmiszerre, vagy ősszel bajban vannak az iskolakezdés anyagi terhei miatt, esetleg más nem várt, nem tervezhető probléma borítja fel az amúgy is szűkös költségvetést.

A szociális jellegű támogatásainkat minden hónap utolsó hetében szoktunk adni a rászoruló igénylő családoknak. Jellemzően gyógyszer-kiváltásra, tartós élelmiszerre, iskolakezdésre, tüzelőre szokták igényelni a rászorulók ezt a fajta segítséget.

Ez a fajta támogatás is nagy részét képezi az átadásoknak.

Ha van lehetősége, és úgy érzi szívesen segítene alkalmilag, vagy rendszeresen ilyen bajbajutott családoknak, örömmel vesszük támogatását.

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is. 

Néhány aktuális segítségkérés tartós élelmiszerre, tisztálkodószerre, tüzelőre:

R. Tamás – 3 gyermek (mozgássérültek, látássérültek) – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

M. Zsuzsanna – 1 vesebeteg egyedül nevel, maga is vesebeteg – Pécs

S. Nelli – 4 gyermeket nevelnek, akiből 2 tartósan beteg, édesapa is beteg – mélyszegénységben – Somogy megye

L. Mariann – 4 gyermek 2 szobás fürdő nélküli albérletben élnek – ruházat, bútor, élelmiszer támogatást kérnek – Somogy megye

K. Anita – 3 gyermek, tartós élelmiszer, elmaradt rezsiszámla – Bács-Kiskun megye

Néhány köszönetnyilvánítás a karácsonyi támogatásokból: