Barion Pixel
Menü Bezárás

Szikszai Szintia, egy igazi kis harcos.

2006. 01.31 én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer az anyukája kezei között – bölcsőhalál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették, de az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát, és egy 75%-os agykárosodást.

Telnek az évek, az anyuka hihetetlen akarterővel szüntelenül azon fáradozik, hogy kislányának élhető élete legyen.

Szintike 17 éves, túl van két őssejt kezelésen, speciális iskolába jár. Folyamatos tornára van szüksége, hogy állapota ne romoljon. Ajándéktárgyak készítésével igyekszenek a kezelésekre előteremteni a pénzt , most aktuális lesz a gyönyörű ajtó és asztali díszek, amit együtt készítenek szorgosan.

2022 február végén egy közel 10 órás gerincműtéten esett át. Testtartása szép, de sok mindenben gátolja, hogy merev lett, de az életben maradás volt a cél. Fájdalmai még vannak, keveset terhelhető.

Mindez amit Szintiről leírtunk, csak szavak, amik közel sem adják vissza, milyen élni akarás van ebben a kislányban. Szereti a virágokat, szeret ültetni, szeret sütni az anyukájával, és még rengeteg dolgot. Több éve segítünk már, hogy könnyebb legyen az életük. A folyamatos torna és gyógymasszázs havonta több tízezer forintba kerülnek, alkalmanként 8-10 ezer forint.

Jelenleg havi rendszerességgel 20 ezer forint támogatás érkezik Szintiának kis összegekből, ami mindössze 2 kezelésre elég – ezt szoktuk kiegészíteni az alkalmi támogatók segítségével. Keresünk további adományozókat, akik havonta akár 1-2 ezer forinttal hozzá tudnak járulni a fejlődéshez.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek Szintiának, Ő a maga részéről mindent megtesz a gyógyulásáért. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.