Barion Pixel
Menü Bezárás

Szívtől Szívig - karácsonyi gyűjtés 2022

Frissítés: 2022. november végén már kb. 200 ezer forint értékben adtunk át csomagokat

19 éve működő szervezetünk néhány éve a szeretet ünnepére élelmiszercsomagot is szokott szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk.

Az egyes csomagokba gyerekek számától függően tartós élelmiszereket teszünk:
Liszt, cukor, rizs, só, delikát, tészta, konzerv, kekszek, müzliszeletek, sütéshez apróságok, szaloncukor. Emellett használható ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel, pár ezer forintos étkezési utalvánnyal, vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) igyekszünk hozzájárulni az ünnep meghitté tételébe.

Idén kétféle csomagot tervezünk kisebb és nagyobb családoknak. A kisebb csomag értéke kb. 23 ezer forint, a nagyobb kb. 35 ezer forint.

Köszönjük, ha lehetőségük szerint hozzájárulnak egy-egy ilyen csomag összeállításához, segítő kezet nyújtanak azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá.

Csomagjainkat közvetlenül a választott képre kattintva meg tudja vásárolni. A csomag értékéről adóigazolást állítunk ki, melyet emailben azonnal, igény szerint pedig postai úton is megküldünk.

Amennyiben kerete nem engedi egy egész csomag megvásárlását, de szívesen hozzájárulna egy kisebb összeggel, kérjük >>>itt indítson adományozást.

A felajánlásokat  bankszámlánkra is fogadjuk, számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

Köszönünk minden segítséget a támogatottak nevében:

Mándy Hajnalka

Kuratórium elnöke

 

(2021. évben 46 családnak sikerült csomagokat eljuttatnunk. Köszönjük!)