Barion Pixel
Menü Bezárás

A 6 éves Bakosi Zolikának szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú koraszülött, 26. hétre született, és sajnos élete 3. napján agyvérzést kapott, ami agyi bénulást okozott nála.

Jelenleg se járni, se beszélni nem tud. Mozgásában nem rég még ott tartott, hogy fel tudott ülni, és négykézláb szökdécselve előre haladni. Többek között a segítségünkkel decemberben műtötték Zolikát Barcelonában, ami sokat segített a fejlődésében, azóta próbálkozik felállni. A műtét óta utógondozáson vesz részt, ez hetente több mint 100 ezer forint.  

Tovább javítana Zolika állapotán a delfin-terápia, aminek teljes összköltsége várhatóan 1,3 millió forint. Ennek az összegnek az összegyűjtéséhez keresünk további támogatókat, a család nagy álma, hogy gyermekük önállóan tudjon járni.

Aki egészséges, sokszor természetesnek veszi, hogy meg van minden végtagja, tud járni vagy beszélni. Sokszor akkor jövünk rá, milyen hálásak lehetünk ezért, ha találkozunk valakivel, akinek ez nem adatott meg, vagy sokat kell küzdjön a boldogulásért.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Zolikának is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők lassan 6 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelmesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.