Barion Pixel
Menü Bezárás

Az 5 éves Bakosi Zolikának szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú koraszülött, 26. hétre született, és sajnos élete 3. napján agyvérzést kapott, ami agyi bénulást okozott nála.

Jelenleg se járni, se beszélni nem tud. Mozgásában ott tart, hogy fel tud ülni, és négykézláb szökdécselve tud előre haladni. December végén műtötték Zolikát Barcelonában, ami várhatólag sokat segít majd a fejlődésében. A műtét viszont nem sokat ér, ha nem tudják intenzív fejlesztő tornával utógondozni. 

Abban kérjük támogatásukat, hogy az intenzív fejlesztésekre Zolika el tudjon jutni, és esélye legyen egy önállóbb életre. A kezelések ára kb. heti 170.000 Forint.

 

Aki egészséges, sokszor természetesnek veszi, hogy meg van minden végtagja, tud járni vagy beszélni. Sokszor akkor jövünk rá, milyen hálásak lehetünk ezért, ha találkozunk valakivel, akinek ez nem adatott meg, vagy sokat kell küzdjön a boldogulásért.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Zolikának is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők lassan 5 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.