Menü Bezárás

Szociális jellegű támogatások

Egyszeri szociális jellegű támogatások:

ezeket minden hónap utolsó hetében szoktunk adni. Jellemzően gyógyszer-kiváltásra, tartós élelmiszerre, iskolakezdésre, tüzelőre szokták igényelni a rászorulók ezt a fajta segítséget.

Ez a fajta támogatás is nagy részét képezi az átadásoknak.

Ha van lehetősége, és úgy érzi szívesen segítene alkalmilag, vagy rendszeresen ilyen bajbajutott családoknak, örömmel vesszük támogatását.

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, felajánlását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatba a 103/2021-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 103-at, köszönjük!)

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.