Barion Pixel
Menü Bezárás

OTP SimplePay fizetési tájékoztató


Weboldalunkon a bankkártyás fizetést az OTP Simplepay rendszerén bonyolítjuk.

Az egyszeri, eseti támogatások kifizetésekor egyszeri, kártyaregisztráció nélküli fizetés történik.

A rendszeres havi ismétlődő támogatás kifizetésekor kártyaregisztrációs, automatikus fizetés történik. Ezzel a felhasználó megbízást ad az OTP Mobil részére, hogy a támogatás megújítására – havonta – automatikus megrendeléssel fizetést kezdeményezzen.

A kártyaregisztrációs előfizetés, a rendszeres támogatás bármikor, indoklás nélkül felmondható. A felmondást a TÁMOGATÓI FIÓK/fiókom/ELŐFIZETÉSEIM oldalon lehet kezdeményezni.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő fizetés ún. „eseti hozzájárulásos” típusa minden tranzakció esetében a Vevő eseti jóváhagyásával történik, tehát, Ön valamennyi jövőbeni fizetésnél jóvá kell, hogy hagyja a tranzakciót. A sikeres fizetés tényéről Ön minden esetben a hagyományos bankkártyás fizetéssel megegyező csatornákon keresztül értesítést kap.
Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (https://virgoncalapitvany.com) az Ön itt található felhasználói fiókjából kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül menjenek végbe.
Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Simplepay tájékoztató