Barion Pixel
Menü Bezárás

16 éve működő szervezetünk továbbra is családokat karol fel, illetve egészségügyi intézmények műszerkérelméhez igyekszik hozzájárulni. Örömmel tölt el minket, mikor látjuk néhány családnál, hogy sikerül a hirtelen jött nehézségekből kilábalni, viszont mindig vannak újabb események, betegségek, néha tragédiák, amik másokat sodornak megoldhatatlannak tűnő helyzetekbe. Elég egy elhúzódó betegség, ami miatt egy felnőtt keresete kiesik a családi bevételből – hogy csak egy példát említsünk. Év elején legtöbbször az okoz gondot, hogy a tüzifát meg tudják vásárolni, sakkoznak a családok, hogy melyik helyiségeket fűtsék be. A hideg miatt gyakran betegszenek meg a gyerekek, és máris ott a sok gyógyszer, amit ki kell váltani.

Ez alkalommal nem műtéti hozzájárulást szeretnénk kérni Önöktől, hanem családoknak meleget az otthonukba! Hetente több levelet kapunk, akik tüzifa, vagy tartós élelmiszer hozzájárulást kérnek. Tartósan beteg gyermeket nevelő családok is vannak köztük, akiknél különösen fontos lenne a meleg otthon biztosítása.

Néhány család akik legutóbb fordultak hozzánk:

– Gy. Szilvia 3 gyermekét neveli egy Hajdú-Bihar megyei faluban, középső gyermeke tartósan beteg, asztmás, allergiás, állandó gyógyszereket szed. Tüzifára, tartós élelmiszerre, ruhára lenne szükségük.

– K. Emese Somogy Nógrád megyében él, 2 gyermeket nevel. Sajnos még a nyáron megsérült, így nem tud akármilyen munkát vállalni. Élelmiszert, és tüzelőt kért a gyermekeknek.

– B. Péterék három gyermeket nevelnek, sajnos mindegyiküknél fennáll szemészeti vagy ortopédiai probléma. Szerényen 1 köbméter tüzifához kértek segítséget, amivel áprilisig szeretnék kihúzni. Ehhez igencsak takarékoskodni kell…

 

Sorolhatnánk még hosszan, de nem szeretnénk az idejüket rabolni.

Kérjük Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, nyújtsanak segítő kezet, adjanak meleget ezekbe az otthonokba! A kérések egyre csak gyűlnek.

 

A felajánlásokat kártyás fizetéssel, illetve bankszámlánkra is fogadjuk, számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

A felajánlott összegről adóigazolást állítunk ki, ehhez kérjük a megjegyzésrovatban a tárgyban megadott iktatószámot, és az Önök adószámát feltüntetni szíveskedjenek.

Amennyiben kártyás fizetést választ, a cégnév beírása után megjelenik az adószám mező, ahol meg tudja azt adni. Amennyiben egyéni vállalkozó, a neve után kérem írja be “EV”, így szintén megjelenik az adószám mező.

 

Bankkártyás fizetésre itt van lehetősége

 

Bízunk kedves segítségükben, köszönettel:

Mándy Hajnalka 

Kuratórium elnöke