Barion Pixel
Menü Bezárás

Flóra extrém koraszülött, mindössze 480 grammal született a 26. héten. Sokáig tartós lélegeztető gépen volt, Covid idején 4 hónapot töltött kórházban az anyukájával. Gyermekkori agyi bénulást, oxigénhiányt állapítottak meg nála. Flóra most 3,5 éves. Ülni még nem tud egyedül, de a sok tornának és fejlesztésnek köszönhetően sokat ügyesedett, és beindult nála a kúszás.

A szülők igyekeznek mindent megtenni a fejlődésért, heti rendszerességgel járnak Vojta és Dévény tornára, valamint ők is tornáztatják otthon.

A nyáron szeretnének eljutni a Pető táborba, ami 100.000 Ft. Valamint a Step by step fejlesztő központban komplex heti fejlesztésen részt venni, ennek ára 75.000 Ft/hét. Ehhez még az utazási költségek is hozzájönnek. Cél, hogy Flóra önállóan tudjon járni.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek Flórának, Ő a maga részéről mindent megtesz a gyógyulásáért. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelmesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is. Számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025