Barion Pixel
Menü Bezárás

Flóra – Rendszeres havi támogatás

Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

A 3,5 éves mosolygós Flórának szeretnénk a segítségét kérni. A kislány extrém koraszülöttként 480 grammal jött a világra a 26. héten. Gyermekkori agyi bénulást, oxigénhiányt állapítottak meg nála.

A szülők rendszeresen hordják fejlesztésekre, valamint otthon is tornáztatják – ennek köszönhetően már ügyesedik, és beindult nála a kúszás. További komplex fejlesztés csak támogatással valósulhat meg, heti kezelés ára 100.000 Ft.

 

 

Törlés

Flóra extrém koraszülött, mindössze 480 grammal született a 26. héten. Sokáig tartós lélegeztető gépen volt, Covid idején 4 hónapot töltött kórházban az anyukájával. Gyermekkori agyi bénulást, oxigénhiányt állapítottak meg nála. Flóra most 3,5 éves. Ülni még nem tud egyedül, de a sok tornának és fejlesztésnek köszönhetően sokat ügyesedett, és beindult nála a kúszás.

A szülők igyekeznek mindent megtenni a fejlődésért, heti rendszerességgel járnak Vojta és Dévény tornára, valamint ők is tornáztatják otthon.

A nyáron szeretnének eljutni a Pető táborba, valamint komplex heti fejlesztésen részt venni. Első hét ára 75.000 Ft, a további fejlesztések 100.000 Ft/hét. Ehhez még az utazási költségek is hozzájönnek. Cél, hogy Flóra önállóan tudjon járni.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Flórának is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők 3,5 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

 

Havi támogatás összege

1 000 Ft/hó, 5 000Ft/hó, 10 000 Ft/hó, 20 000 Ft/hó