Barion Pixel
Menü Bezárás

Berczi Sándor Tamás jelenleg 10 éves, betegségét több vizsgálat után 4 éves korában állapították meg. A gyermekkori izomelhalás következtében beszédfejlődése is elmaradt. Sokszor elesik az izomtónusok gyengesége miatt. Jelenleg járni sem tud már, szőnyegen csúszva közlekedik otthon is.

A szülők által elküldött dokumentumok ki lettek juttatva Bécsbe és Kijevbe is véleményeztetésre. Mindkét helyen vállalják a gyógykezelést. Bécsben 14.000 euróért 4-5 napos, Kijevben 17.500 euróért 14 napos kezeléssel. 

Sándor családja ezeknek a kiadásoknak a finanszírozásához kérte segítségünket, ők már minden keretüket kimerítették.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ennek a kisfiúnak eljutni a kezelésre, hogy esélye legyen egy jobb életre, hisz az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!) A támogatás összegéről igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat. A támogatás összegéről igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat.  

Utalását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Kérjük, hogy támogatása mellé a közlemény rovatba a 109/2020-as iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 109-et, köszönjük!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.