Barion Pixel
Menü Bezárás

18 éve működő szervezetünk nevében szeretnénk kérni segítségüket. Az elmúlt években számtalan családnak sikerült támogatást nyújtani nehéz helyzetükben, akár betegség miatt, akár szociális körülmények miatt fordultak hozzánk. De segítettünk már sok intézménynek is tárgyi adományokkal, műszerparkok fejlesztésével, már több mint 255 millió forint értékben.

Jelenleg a Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórháznak
az alábbi műszerek beszerzéséhez kérjük a támogatásukat:

-⁠ 2 db 3M(TM) Bair Hugger(TM) betegmelegítő készülék (kb. 770.000 Ft)
-⁠ 3 db 3M(TM) Bair Hugger (TM) Guruló kocsi 700-⁠as modell (kb. 105.000 Ft)
-⁠ 1 db Ranger vér-⁠ és infúzió melegítő készülék (kb. 870.000 Ft)
– 1 db Astoflo Plus Eco vér- és infu melegítő (szerelék, fűtőszál Astoflo vér- és infu melegítőhöz) (még várjuk az árajánlatot)

A kórház a fenti eszközök bármelyikét tudja hasznosítani, de lehetőségeink szerint minél több eszközt szeretnénk átadni nekik, hogy működésükhöz, gyógyítási munkájukhoz hozzájáruljunk.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek!

 

Szeretnénk kifejezni hálánkat támogatóinknak, így élve a technikai lehetőségekkel, bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyről minden szükséges adat megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelemesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a megjegyzés rovatba a 108/2022-es iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 108-at, köszönjük!)