Barion Pixel
Menü Bezárás

Showing all 4 results

 • 1000 Ft20000 Ft

  Szikszai Szintia, egy igazi kis harcos.
  2006. 01.31 én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer az anyukája kezei között – bölcsőhalál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették, de az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát, és egy 75%-os agykárosodást.

 • 1000 Ft20000 Ft

  Engedje meg, hogy a Tábitha Gyermekhospice Ház működtetéséhez segítségüket kérjük.
  A Tábitha Ház Magyarország egyetlen speciális gyermekekkel foglalkozó gyermekhospice háza. Küldetésük, hogy az életet veszélyeztető vagy életet rövidítő betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak nyújtsanak térítésmentes támogatást méltó és szeretetteljes környezetben.

 • 1000 Ft20000 Ft

  Sajnos nagyon sok családban előfordul, hogy a szűkös bevételekből a hónap végén már nem futja a gyógyszerek kiváltására, tüzelőre, élelmiszerre, vagy ősszel bajban vannak az iskolakezdés anyagi terhei miatt, esetleg más nem várt, nem tervezhető probléma borítja fel az amúgy is szűkös költségvetést.

 • 1000 Ft20000 Ft

  Az 5 éves Bakosi Zolikának szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú koraszülött, 26. hétre született, és sajnos élete 3. napján agyvérzést kapott, ami agyi bénulást okozott nála.
  Jelenleg se járni, se beszélni nem tud. Mozgásában ott tart, hogy fel tud ülni, és négykézláb szökdécselve tud előre haladni. December végén műtötték Zolikát Barcelonában, ami várhatólag sokat segít majd a fejlődésében. A műtét viszont nem sokat ér, ha nem tudják intenzív fejlesztő tornával utógondozni.