Barion Pixel
Menü Bezárás

Bakosi Zolika – Rendszeres havi támogatás

Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

Az 5 éves Bakosi Zolikának szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú koraszülött, 26. hétre született, és sajnos élete 3. napján agyvérzést kapott, ami agyi bénulást okozott nála.
Jelenleg se járni, se beszélni nem tud. Mozgásában ott tart, hogy fel tud ülni, és négykézláb szökdécselve tud előre haladni. December végén műtötték Zolikát Barcelonában, ami várhatólag sokat segít majd a fejlődésében. A műtét viszont nem sokat ér, ha nem tudják intenzív fejlesztő tornával utógondozni.

Törlés

Abban kérjük támogatásukat, hogy az intenzív fejlesztésekre Zolika el tudjon jutni, és esélye legyen egy önállóbb életre. A kezelések ára kb. heti 170.000 Forint.

Aki egészséges, sokszor természetesnek veszi, hogy meg van minden végtagja, tud járni vagy beszélni. Sokszor akkor jövünk rá, milyen hálásak lehetünk ezért, ha találkozunk valakivel, akinek ez nem adatott meg, vagy sokat kell küzdjön a boldogulásért.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Zolikának is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők lassan 5 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

Havi támogatás összege

1 000 Ft/hó, 5 000Ft/hó, 10 000 Ft/hó, 20 000 Ft/hó