Barion Pixel
Menü Bezárás

A 4 éves Petrovics Noelnek szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú karácsony előtt született, édesanyja alig várta, hogy a vizsgálatok szerinti egészséges gyermekét magához ölelhesse. Császármetszés és altatás után közölték a hírt vele, hogy Noel több rendellenességgel született: dongaláb, végtaghiány, zárt ujjak, letapadt nyelv.

A kezdeti letaglózás után az édesanya összeszedte magát, hiszen gyermekének szüksége van rá. A kisfiú több műtéten, rengeteg gipszelésen esett már túl, szellemileg teljesen ép. Most korai fejlesztésen vesz részt. Szakvélemény szerint a Pedagógiai Szakszolgálat által biztosított heti 1 alkalmon felül javasolt a további fejlesztés, mely alkalmanként 8500 forintba kerül.

Mivel Noel beszéde jelenleg nehezen érthető, de egyébként igyekszik mindenhogy kifejezni magát, szeretnék a szülők megadni az esélyt, hogy teljes értékű életet tudjon élni. A fejlesztések havonta 50-60 ezer forintba kerülnek, ehhez kér az édesanya segítséget.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Noelnek is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők lassan 4 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

A felajánlásokat bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni, melyről a szükséges adatok megadása után emailben azonnal adóigazolást állítunk ki! (Tehát nem kell várnia sem hetekig, sem az év végéig az igazolás kiállítására!)

Amennyiben az utalás kényelmesebb az Ön számára, választhatja ezt a fizetési módot is.