Barion Pixel
Menü Bezárás

Petrovics Noel – Egyszeri támogatás

1000 Ft20000 Ft

A 4 éves Petrovics Noelnek szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú karácsony előtt született, édesanyja alig várta, hogy a vizsgálatok szerinti egészséges gyermekét magához ölelhesse. Császármetszés és altatás után közölték a hírt vele, hogy Noel több rendellenességgel született: dongaláb, végtaghiány, zárt ujjak, letapadt nyelv.

 

 

Kategória:

A kezdeti letaglózás után az édesanya összeszedte magát, hiszen gyermekének szüksége van rá. A kisfiú több műtéten, rengeteg gipszelésen esett már túl, szellemileg teljesen ép. Most korai fejlesztésen vesz részt. Szakvélemény szerint a Pedagógiai Szakszolgálat által biztosított heti 1 alkalmon felül javasolt a további fejlesztés, mely alkalmanként 8500 forintba kerül.

Mivel Noel beszéde jelenleg nehezen érthető, de egyébként igyekszik mindenhogy kifejezni magát, szeretnék a szülők megadni az esélyt, hogy teljes értékű életet tudjon élni. A fejlesztések havonta 50-60 ezer forintba kerülnek, ehhez kér az édesanya segítséget.

Kérjük, lehetőségeihez mérten segítsen, hogy Noelnek is legyen esélye egy teljesebb életre. A szülők lassan 4 éve mindent megtesznek a fejlődése érdekében, de lassan a határaik végéhez érnek.

 

Támogatás összege

1 000 Ft, 5 000Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft