Barion Pixel
Menü Bezárás

Szikszai Szintia – Rendszeres havi támogatás

Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

Szikszai Szintia, egy igazi kis harcos.
2006. 01.31 én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer az anyukája kezei között – bölcsőhalál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették, de az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát, és egy 75%-os agykárosodást.

Törlés

Telnek az évek, az anyuka hihetetlen akarterővel szüntelenül azon fáradozik, hogy kislányának élhető élete legyen. Szintike 16 éves, túl van két őssejt kezelésen, speciális iskolába jár. Folyamatos tornára van szüksége, hogy állapota ne romoljon. Kupakgyűjtéssel, ajándéktárgyak készítésével igyekszenek a kezelésekre előteremteni a pénzt. Több alkalommal volt már összefogás – pl. jótékonysági koncert egy nagyobb beavatkozás előtt, ami extra költséget jelentett. A kitartásnak, sok segítségnek köszönhetően a szakértői vizsgálat alapján a halmozottan sérült pici lányból enyhén fogyatékos fiatal hölgy vált.

Február végén egy közel 10 órás gerincműtéten esett át. Testtartása szép, de még szoknia kell. Sok mindenben gátolja, hogy merev lett, de az életben maradás volt a cél. Fájdalmai még vannak, ezért további vizsgálatokat kértek, ami ősszel lesz esedékes. A legfájdalmasabb az esti fürdés számára, ezért jelenleg akadálymentesítenek, épített zuhany készül neki. Fontos lenne a műtét után újra elérni a heti 3-4 kezelést.

Mindez amit Szintiről leírtunk, csak szavak, amik közel sem adják vissza, milyen élni akarás van ebben a kislányban. Szereti a virágokat, szeret ültetni, szeret sütni az anyukájával, és még rengeteg dolgot.

Több éve segítünk már, hogy könnyebb legyen az életük. A folyamatos torna és gyógymasszázs havonta több tízezer forintba kerülnek, alkalmanként 7-9 ezer forint.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek Szintiának, Ő a maga részéről mindent megtesz a gyógyulásáért. Az egészség mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

Havi támogatás összege

1 000 Ft/hó, 5 000Ft/hó, 10 000 Ft/hó, 20 000 Ft/hó