Barion Pixel
Menü Bezárás

Köszönet!

Hálás szívvel köszönjük mindazon támogatóinknak, akik segítségével idén 37 családnak tudtunk örömet varázsolni az otthonába!

A karácsonyi ajándékozáson már lassan túl vagyunk, sokaknak a téli tüzelő, illetve nem várt gyógyszerkiadások maradt még megoldandó feladat. Ha úgy gondolja, ebben segítségünkre tudna lenni, ide kattintva indíthat ilyen jellegű támogatást.

Szívtől szívig - karácsonyi csomagok

20 éve működő szervezetünk néhány éve a szeretet ünnepére élelmiszercsomagot is szokott szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk.

Az egyes csomagokba gyerekek számától függően tartós élelmiszereket teszünk:
liszt, cukor, rizs, só, delikát, tészta, konzerv, kekszek, müzliszeletek, sütéshez apróságok, szaloncukor. Emellett használható ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel, pár ezer forintos étkezési utalvánnyal, vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) igyekszünk hozzájárulni az ünnep meghitté tételébe.

Előző években kiosztott csomagjaink.

Idén kétféle csomagot tervezünk kisebb és nagyobb családoknak. A kisebb csomag értéke kb. 28 ezer forint, a nagyobb kb. 38 ezer forint.

Karácsonyi kis csomag, 28 000 Ft értékben

Karácsonyi nagy csomag, 38 000 Ft értékben

Köszönjük, ha lehetőségük szerint hozzájárulnak egy-egy ilyen csomag összeállításához, segítő kezet nyújtanak azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá.

Csomagjainkat közvetlenül a választott kép alatti gombra kattintva meg tudja vásárolni. A csomag értékéről adóigazolást állítunk ki, melyet emailben azonnal, igény szerint pedig postai úton is megküldünk.

Amennyiben kerete nem engedi egy egész csomag megvásárlását, de szívesen hozzájárulna egy kisebb összeggel, kérjük , az alábbi gombra kattintva indítson tetszőleges összegű adományozást.

 

A felajánlásokat  bankszámlánkra is fogadjuk, számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

Köszönünk minden segítséget a támogatottak nevében: