Barion Pixel
Menü Bezárás

Showing all 4 results

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Szikszai Szintia, egy igazi kis harcos.
  2006. 01.31 én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer az anyukája kezei között – bölcsőhalál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették, de az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát, és egy 75%-os agykárosodást.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Sajnos nagyon sok családban előfordul, hogy a szűkös bevételekből a hónap végén már nem futja a gyógyszerek kiváltására, tüzelőre, élelmiszerre, vagy ősszel bajban vannak az iskolakezdés anyagi terhei miatt, esetleg más nem várt, nem tervezhető probléma borítja fel az amúgy is szűkös költségvetést.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Az 5 éves Bakosi Zolikának szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú koraszülött, 26. hétre született, és sajnos élete 3. napján agyvérzést kapott, ami agyi bénulást okozott nála.
  Jelenleg se járni, se beszélni nem tud. Mozgásában ott tart, hogy fel tud ülni, és négykézláb szökdécselve tud előre haladni. December végén műtötték Zolikát Barcelonában, ami várhatólag sokat segít majd a fejlődésében. A műtét viszont nem sokat ér, ha nem tudják intenzív fejlesztő tornával utógondozni.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  A 4 éves Petrovics Noelnek szeretnénk a segítségét kérni. A kisfiú karácsony előtt született, édesanyja alig várta, hogy a vizsgálatok szerinti egészséges gyermekét magához ölelhesse. Császármetszés és altatás után közölték a hírt vele, hogy Noel több rendellenességgel született: dongaláb, végtaghiány, zárt ujjak, letapadt nyelv.