Barion Pixel
Menü Bezárás

Showing all 4 results

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Szikszai Szintia, egy igazi kis harcos.

  2006. 01.31 én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer az anyukája kezei között – bölcsőhalál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették, de az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát, és egy 75%-os agykárosodást.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  L. Mónika 3 gyermeknek adott életet. Ahogy cseperedtek a fiúk, súlyos betegségre derült fény. Két idősebb gyermeke végtag-öv izomsorvadásban szenved. Ha lett volna korábban ennek jele, magzati korban végezhettek volna vizsgálatot, de csak később jelentkeztek a tünetek. Ahogy jöttek a nehézségek, még egyedül is maradt a fiúkkal.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Engedje meg, hogy a Tábitha Gyermekhospice Ház működtetéséhez segítségüket kérjük.

  A Tábitha Ház Magyarország egyetlen speciális gyermekekkel foglalkozó gyermekhospice háza. Küldetésük, hogy az életet veszélyeztető vagy életet rövidítő betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak nyújtsanak térítésmentes támogatást méltó és szeretetteljes környezetben.

 • Legolcsóbb: 1000 Ft / hónap

  Sajnos nagyon sok családban előfordul, hogy a szűkös bevételekből a hónap végén már nem futja a gyógyszerek kiváltására, tüzelőre, élelmiszerre, vagy ősszel bajban vannak az iskolakezdés anyagi terhei miatt, esetleg más nem várt, nem tervezhető probléma borítja fel az amúgy is szűkös költségvetést.